Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness & Selfcare! Κάθε νέα ημέρα μπορεί να είναι και μια νέα ευκαιρία. Σε αυτά τα workshops θα συζητήσουμε για τη δύναμη της πρακτικής ενσυνειδητότητας (mindfulness) και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις καινούριες συνήθειες, για να φροντίζεις τον εαυτό σου και να ζεις καλύτερα.

Share
Mindfulness
 • Somatics Movement

  19 items

  Χρησιμοποιούμε τη σύνδεση του νου και του σώματος, ως εργαλείο ενδοσκόπησης, καλλιεργώντας την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τα σήματα που στέλνει το σώμα σε σημεία όπου νιώθουμε πόνο, δυσφορία ή ανισορροπία.

 • Body Scan Meditation

  36 items

  Το body scan είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεκινήσεις μια πρακτική διαλογισμού. Ο σκοπός είναι να συντονιστούμε και να επανασυνδεθούμε με το σώμα μας, παρατηρώντας οποιαδήποτε αίσθηση προκύπτει, χωρίς να ασκούμε κριτική.

 • Breathwork

  22 items

  Μαθαίνουμε μαζί να εξασκούμε διάφορες τεχνικές αναπνοής, με ευεργετικά αποτελέσματα, τόσο στην υγεία συνολικά, όσο και στο νευρικό σύστημα. Η αναπνοή διατηρείται σε συγκεκριμένο ρυθμό, αργό και στοχαστικό, συμβάλλοντας στην απομάκρυνση των επιπτώσεων του στρες και βελτιώνοντας την ικανότητα συγκέ...